Μωρό γατάκι εγκλωβισμένο σε υδρορροή πολυκατοικίας
Μοιραστείτε το

12/05/2020

Λάβαμε επείγουσα κλήση για ένα μωρό γατάκι εγκλωβισμένο σε υδρορροή πολυκατοικίας στην περιοχή της Παλατιανής στο Ίλιον .

Άμεσα ένας Διασώστης της ομάδας μας πήγε στο σημείο και μετά από έρευνα εντόπισε το κλάμα του να έρχετε από την άκρη του πεζοδρομίου στο οποίο κατέληγε η υδρορροή.

Αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες να εντοπιστεί το ακριβές σημείο που βρισκότανε το ζωάκι καθώς από τις πρωινές ώρες δεν είχε ξανά ακουστεί όπως μας πληροφόρησαν.

Με ηχητικό κάλεσμα το οποίο χρησιμοποιήσαμε το μικρό ανταποκρίθηκε σχεδόν αμέσως.

Ξεκίνησε ο οπτικός έλεγχος με τα απαραίτητα μέσα αλλά κατά μήκος της σωλήνας που είχαμε οπτική επαφή δεν διακρίνονταν απολύτως τίποτα.

Στα εφτά μέτρα πιο επάνω υπήρχε μια είσοδος που συνδεόταν με την υδρορροή, η οποία ανοίχτηκε κ πλέον είχαμε οπτική επαφή με το ζωάκι το οποίο είχε άκρως περιορισμένες κινήσεις.

Η διαδρομή του ήταν εμπρός κ πίσω σε ένα πολύ μικρό κομμάτι του σωλήνα.

Έτσι την κατάλληλη στιγμή ασφαλίσαμε το ζώο στα χέρια μας κ το ανασύραμε έξω από τον επίμαχο σωλήνα.

Το γατάκι θα φιλοξενηθεί από την κυρία που μας φώναξε αφού το ανέλαβε από την πρώτη στιγμή αλλά δυστυχώς η ζημιά στο ματάκι του είναι ανεπανόρθωτη .

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν στο σημείο και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το