Νέα καταμέτρηση των ζώων του κολαστηρίου Σαμαρά
Μοιραστείτε το

Εχθές επιχειρήσαμε την εκ νέου καταμέτρηση των ζώων του κολαστηρίου Σαμαρά.

Δυστυχώς τα ζώα ήταν λιγότερα και υπήρχε και ένα (νέας σοδειάς) άρρωστο, από δερματικά, όλο το κορμάκι του, επίσης βρήκαμε μόνο την ραχοκοκκαλιά από ένα άλλο άρρωστο του χώρου, πέθανε, το έφαγαν κι έμειναν τα κόκκαλα.

Είμαι έξαλλος με την δικαιοσύνη, τον Δήμο Θέρμης και τις διωκτικές αρχές του Α.Τ. Θέρμης που για μήνες τώρα δεν προχώρησε τίποτε παρά τις 5 μηνύσεις που καταθέσαμε για κακοποίηση ζώων και την αυτοψία (παρουσία δικαστικού, κτηνιατρικής και υγειονομικού) που έγινε πριν μήνες στον χώρο.

Δηλαδή τι περιμένουν όλοι αυτοί δεν καταλαβαίνω, πως κοιμούνται ήσυχοι το βράδι όταν οι ψυχούλες αυτές υποφέρουν και πεθαίνουν χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Εμείς πάντως εχθές διασώσαμε το ένα άρρωστο και κατ’ εντολή του προέδρου του ΣΥΠΠΑΖΑΘ (και προς τιμήν του), Αντώνη Ζαβέρκου μεταφέρθηκε στην κλινική για εξετάσεις και θεραπεία και φυσικά δεν θα επιστρέψει εκεί ΠΟΤΕ ξανά.

Τα βίντεο που κοινοποιούμε απο εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους είναι ενδεικτικά της πραγματικής εικόνας ενός βρωμερού κολαστηρίου ζώων που λειτουργεί χρόνια τώρα με την ανοχή του Δήμου Θέρμης και των υπολοίπων τοπικών αρχών που σφυρίζουν αδιάφορα.

Εγώ κατέληξα, σέβομαι την δικαιοσύνη, τον Δήμο και τις διωκτικές αρχές (που βεβαιώνουν πρόστιμα σε εθελοντές που σίτιζαν εν καιρώ πανδημίας αντί να υποκλίνονται με σεβασμό στο έργο τους), ακριβώς “ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ”, ούτε μια στάλα παραπάνω και πείτε μου εσείς βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν χρόνια τώρα εκεί με την ανοχή τους πόσο σεβασμός αλήθεια τους αξίζει.

Κοινοποιήστε ΟΛΟΙ να τους κάνουμε διάσημους όλους αυτούς τους ανευθυνο-υπεύθυνους!!!

Ηρακλής Δμητριάδης
Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου “Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων” νομού Θεσσαλονίκης

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το