Νέα συνεργασία Dogs' Voice και Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων
Μοιραστείτε το

Νέα συνεργασία Dogs’ Voice και Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από τα εγκαίνια του project arts4cats, όπου καλλιτέχνες της Αθήνας, θα φιλοτεχνούν κάθε μήνα, ξύλινα σπιτάκια και θα τα δωρίζουν για τις αδέσποτες γάτες του Δήμος Αθηναίων!

Όλα αυτά συμβαίνουν στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Selina, του πιο φιλόζωου ξενοδοχείου της πόλης μας, που φέρει το σήμα ποιότητας της Woof Together!

Η Σεραφίνα Αυραμίδου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για τα ζώα στον Δήμο Αθηναίων, παρέλαβε τις δημιουργίες των καλλιτεχνών και τους ευχαρίστησε.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα σημεία που θα τοποθετηθούν καθώς και η επόμενη δράση του Dogs’ Voice, στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε και εσεις! .

Στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2021, κάθε αδέσποτη γάτα της Αθήνας, να έχει πρόσβαση σε ένα ζεστό σπιτάκι φτιαγμένο με αγάπη και πάντα υπό την προστασία του Δήμου!

Μαζί μπορούμε περισσότερα!

Dogs’ Voice

Selina Facebook Σελίδα
Selina ιστοσελίδα

Περικλής Τσιούτσιος


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το