Νέο πρόγραμμα μαζικών εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βεροίας
Μοιραστείτε το

Από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και για 6 μέρες θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του δημοτικού καταφυγίου Βέροιας νέο πρόγραμμα μαζικών εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων σκύλων και γατιών – θηλυκών κατά προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα θα γίνει πάλι από τους εθελοντές της Γερμανικής φιλοζωικής οργάνωσης TierInsel Umut Evi e.V., σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης και τον Δήμο Βέροιας. Κατά την διάρκεια του προγράμματος θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η κατάσταση της πανδημίας.

Καλούμε τους πολίτες της Βέροιας και των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου (Πατρίδα, Μακροχώρι, Διαβατό, Βεργίνα, Βαρβάρες, Γεωργιανοί, Καστανιά, Νικομήδεια, Τρίλοφος κλπ) να επικοινωνήσουν με τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης ή τον Δήμο Βέροιας για να δηλώσουν αδέσποτα ζώα – θηλυκά κατά προτεραιότητα – που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, ώστε να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού νέες γέννες αδέσποτων.

Όσοι πολίτες θέλουν να δηλώσουν κάποιο ζώο προς στείρωση ή όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στην εκτέλεση του προγράμματος, είτε στον χώρο του καταφυγίου, είτε στην μεταφορά ζώων προς και από τον χώρο των στειρώσεων, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Επίσης όποιες επιχειρήσεις εστίασης επιθυμούν να προσφέρουν δωρεάν γεύματα στους εθελοντές στον χώρο του καταφυγίου παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6932726576

Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας Ζω.Η.
Τηλέφωνα : 6932726576, 6940052090, 6945276733
Δήμος Βέροιας : 2331350563
Δημοτικό καταφύγιο: 2331071336 ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το