Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" και οι γάτες
Μοιραστείτε το

Θα πρέπει να έρθει η στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε όλοι πως στον πλανήτη αυτό ΣΥΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ με τα υπόλοιπα πλάσματα. Και πως η εποχή του “δήμου-μπόγια” έχει τελειώσει προ πολλού.

Οι Δήμοι πρέπει να προστατεύουν τα ζώα και να εκπαιδεύουν τους πολίτες ότι κανείς δεν κινδυνεύει από την συνύπαρξη μαζί τους, όταν τηρούνται κάποιοι βασικοί, λογικοί κανόνες υγιεινής.

Σε αυτή τη βάση θα ήθελα να ενημερώσω παν ενδιαφερόμενο ότι δεν μπορεί να καλεί την Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων για να “φυλακίσει” γάτες, ούτε για να μετακινήσει αποικίες επειδή κάποιος δεν συμπαθεί τις γάτες.

Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για την στείρωση, τον εμβολιασμό, την αποπαρασιτωση και την περίθαλψη (όταν αυτό χρειαστεί) των αδεσποτων και όχι για να τα εξαφανίζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι (πέραν της επαναλαμβανομενης αποπαρασιτωσης) στις γάτες του Παίδων αφού είναι όλες στειρωμένες, όπως εξηγώ και στην επιστολή μου προς τον Διοικητή του νοσοκομείου.

Σ. Αυραμίδου


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το