Ντροπή στη Σέριφο
Μοιραστείτε το

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΘΕΙ

Νέα στοιχεία αποστέλλουμε στις αρμόδιες Αρχές και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Στρατηγό Μ. Καραμαλάκη .

Τα στοιχεία είναι τα παρακάτω, ενώ η αηδιαστική φωτογραφία απεικονίζει κροκέτες γάτας με κόπρανα μεγαλόσωμου σκύλου.

Ελπίζουμε δε, να ανοίξουν κι άλλο τα στόματα στη Σέριφο, αλλιώς η διαιώνιση αυτής της κατάστασης, εις βάρος ζώων και ανθρώπων, ονομάζεται ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Συνέχεια της αρχικής μας επιστολής νέα στοιχεία μας παρείχαν, για την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας Σερίφου, που στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές εκκλήσεις της/του, τον Φεβρουάριο του 2020, για το θέμα αυτό, συνέχισαν να την/τον παραπληροφούν και μάλιστα η ΠΦΠΟ μετά από καταγγελίες της Προέδρου του συλλόγου, διά του στελέχους της, Αγγελικής Μπαρτσιώκα, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Διοικητή, όμως η κατάσταση συνεχίστηκε.

Ενημερωθήκαμε επίσης, ότι κάτοικος της Σερίφου, με το όνομα Μ. Ε., τον οποίο η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά, συνεχώς δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες της Σερίφου, που φροντίζουν αδέσποτα, πετάει τα δοχεία σίτισης και νερού, ρίχνει κόπρανα σκύλου – είναι ιδιοκτήτης σκύλου – στις τροφές των γατών, καταστρέφει τις ταΐστρες και άλλα γενναία κατορθώματα, που προκαλούν την οργή μας και τον αποτροπιασμό μας.

Και μπορεί να έχουν καταφέρει – κακώς βέβαια – να φοβίσουν τους φιλόζωους πολίτες του νησιού, όμως εμάς δεν θα μας φοβίσουν, θα φτάσουμε δε την υπόθεση μέχρι το κόκκαλο.

Τον άνθρωπο αυτό τον έχουν καταγγείλει, στο Α.Τ. Σερίφου, όμως συνεχίζει το βρώμικο έργο του, με την αστυνομία
να κωφεύει και να κυνηγά τους πολίτες που νόμιμα σιτίζουν αδέσποτα ζώα.

Ο “κύριος” αυτός, έχει γίνει το φόβητρο των φιλόζωων πολιτών, λόγω της ανοχής των αστυνομικών αρχών και αναρωτιόμαστε, μήπως είναι και ο δράστης των αλλεπάλληλων δολοφονιών μεσώ της φόλας τόσων ζώων.

Είναι πράγματι απορίας άξιο και εξοργιστικό, η αστυνομία να μην κάνει τίποτα, μολονότι, τα γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Τυχόν απάντησή σας, οτι δεν έχετε καταγγελία, για τα γεγονότα αυτά θα αποτελεί απλά μια υπεκφυγή εκ μέρους σας.

Ζητάμε δε, να προστατέψετε με κάθε τρόπο, από τον θρασύδειλο αυτό “κύριο” τόσο τους πολίτες όσο και τα ζώα.

Παραθέτουμε σχετικό σύνδεσμο από την σελίδα του φιλοζωικού συλλόγου.

Ζητάμε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., να αποδώσει ευθύνες, εκεί όπου υπάρχουν και από τα στοιχεία τεκμαίρεται, ότι υπάρχουν βαριές ευθύνες, γι αυτή την κατάσταση στην Σέριφο.

Ντροπή για τη Σέριφο, ντροπή για την Ελλάδα της Ευρώπης.

Τεράστιες ευθύνες έχει και η Δημοτική Αρχή, στην οποία και απευθύνουμε χωριστή επιστολή.

Το απόστημα πρέπει να σπάσει και να ιαθεί.

Τέλος ζητάμε, την μετάβαση στη Σέριφο, με έξοδα του Δήμου, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ηρακλείου κ. Ν. Χρυσάκη, προκειμένου να ενημερώσει το δυναμικό του Α.Τ. Σερίφου και το Λιμενικό για την νομοθεσία για τα ζώα, για όλα τα είδη ζώων, το βιβλίο του οποίου θα είναι ασφαλώς σε κάποιο συρτάρι ή αραχνιασμένο πάνω σε κάποιο γραφείο.

Η επιστολή θα μεταφραστεί και θα σταλεί σε μεγάλους Φιλοζωικούς Οργανισμούς της Ευρώπης αλλά και στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.

Νατάσα Μπομπολάκη
Πρόεδρος Π.Φ.Π.Ο.


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το