Ξηρά τροφή για τα αδέσποτα ζώα διένειμε ο Δήμος Ναυπλιέων
Μοιραστείτε το

Ο Δήμος Ναυπλιέων την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, διένειμε έναν (1) τόνο ξηρά τροφή με σκοπό και στόχο να μη μείνει κανένα αδέσποτο ζώο χωρίς φαγητό.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έδωσε άμεσα εντολή ώστε να πραγματοποιηθεί προμήθεια ξηράς τροφής για να διατεθεί στους συμπολίτες μας που φροντίζουν αδέσποτα ζώα και δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας του Κορωνοϊού που μας πλήττει.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Λέντζος και μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου , έφεραν εις πέρας την πρώτη φάση της διανομής αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες , βάσει των αναγκών που θα προκύψουν.

Η παρούσα δημοτική αρχή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους φιλόζωους συμπολίτες μας και κατ’ επέκταση στους αδέσποτους φίλους μας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει για όσο διάστημα χρειάζεται.

Μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά ο Δήμος μας είναι εδώ για να βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ώστε κανένα αδέσποτο ζώο να μη μείνει χωρίς τροφή πάντα με την αγαστή συνεργασία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς …αλλά ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκεται κοντά σας, βρίσκεται δίπλα σας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πηγή : argolidaportal.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το