Οι εργαζόμενοι ανακαλύπτουν «γιγαντιαίο αρουραίο»
Μοιραστείτε το

Οι εργαζόμενοι ανακαλύπτουν «γιγαντιαίο αρουραίο» κατά την καθαριότητα του υπόγειου αποχετευτικού συστήματος.

Συνεργείο εργαζομένων στην απομάκρυνση απορριμμάτων από τα συστήματα αποχέτευσης στην πόλη του Μεξικού ανακάλυψε έναν «τεράστιο αρουραίο» που είχε κολλήσει στις υπόγειες σήραγγες για αρκετά χρόνια.

Οι εργαζόμενοι που καθάριζαν ένα σύστημα αποχέτευσης της πόλης, έμειναν έκπληκτοι, αφού ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν «τεράστιο αρουραίο» που τους επισκίαζε σε μέγεθος.

Καθώς το συνεργείο αγωνιζόταν να απομακρύνει 22 τόνους απορριμμάτων από τις σήραγγες λυμάτων της πόλης του Μεξικού, ανακάλυψαν το απίστευτο ζωντανό «πλάσμα» με γούνα, καθισμένο και με καμπούρα.

Ο αρουραίος αποδείχθηκε πως φτιάχτηκε και χρησιμοποιήθηκε λόγω των αποκριών, το οποίο αναφέρεται ότι είχε αποθηκευτεί σε μια αποθήκη αλλά «ξεπλύθηκε» κατά τη διάρκεια δυνατών καταιγίδων στο Μεξικό, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του χωρίς ιδέα πού είχε πάει.

Κάπως βρήκε το δρόμο του στον λαβύρινθο των αποχετεύσεων κάτω από την πόλη, όπου καθόταν να περιμένει να ανακαλυφθεί για χρόνια.

Οι εικόνες δείχνουν ότι ο αρουραίος απομακρύνθηκε από το υπέδαφος, αφήνοντας τους μάρτυρες να μην πιστεύουν για το πώς θα μπορούσε να συμπιεστεί το ζώο στο αποχετευτικό σύστημα, όπως ανέφερε η Border Report.

Δήλωσε ότι οι άνθρωποι θαύμαζαν πόσο πολύ ο μεγάλος αρουραίος έμοιαζε με ένα πραγματικό τρωκτικό, ισχυριζόμενος ότι θα «έτρεχαν από φόβο» αν το είχαν δει στο δρόμο.

Μια γυναίκα με την όνομα Evelin López, εμφανίστηκε για να διεκδικήσει την ιδιοκτησία του δημιουργήματος, λέγοντας ότι είχε μαζέψει τα υλικά για να δημιουργήσει τον αρουραίο για το Halloween, αλλά είχε εξαφανιστεί “πριν από χρόνια” όταν η δυνατή βροχή το παρέσυρε.

Είπε ότι όταν συνειδητοποίησε ότι έλειπε, είχε ζητήσει βοήθεια για να ψάξει στους αγωγούς και να το βρει, αλλά “κανείς δεν είχε έρθει ποτέ να βοηθήσει”.

Η Evelin πρόσθεσε ότι δεν είχε αποφασίσει τι θέλει να κάνει με τον αρουραίο τώρα που είχε επιστραφεί με ασφάλεια ή αν σχεδιάζει να το κρατήσει.

Μετά από μερικά χρόνια στην αποχέτευση, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο από έναν γρήγορο σωλήνα, για να πλυθεί καλά πριν γίνει αποδεκτό στο παλιό του σπίτι.

Μετάφραση Περικλής Τσιούτσιος – Eco-Pet News Team
Πηγή : mirror.co.uk


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το