Μοιραστείτε το

Στο πλαίσιο της δράσης «Ποδηλατώντας για τα αδέσποτα», o Δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Γιώργο Καραπέτσα, ιδρυτικό στέλεχος των «Villagers of Greece» και τον street artist, Θωμά Καλλιάρα (Fenok).

Πρόκειται για μια άτυπη ομάδα νέων που δραστηριοποιείται στο χώρο της νεολαίας, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, η οποία προσφέρει ευκαιρίες εθελοντισμού τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση ο Δήμαρχος Μουζακίου δήλωσε: «Με τον Γιώργο και τον Θωμά, μιλήσαμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες του «Ποδηλατώντας για τα αδέσποτα», που ξεκινάει αύριο έως τις 26 Αυγούστου και έχει την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής. Οι «Villagers of Greece» θα ποδηλατούν καθημερινά μεταξύ των χωριών και θα συνομιλούν με τους δημότες μας για την εγκατάλειψη των ζώων συντροφιάς. Επιπλέον θα κατασκευάσουν για τα αδέσποτα ζώα σπιτάκια φιλοξενίας και ταΐστρες που θα προσφέρουν στο δήμο Μουζακίου. Σε καλλιτεχνικό επίπεδο θα γίνει στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μουζάκι, ένα graffiti εμπνευσμένο από τους ανθρώπους και τα ζώα. Μην ξεχνάμε πως ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους με ιδέες και όραμα».

Πηγή : karditsapress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το