Ο «Άγγελος του Δάσους»: Φροντίζει 400 σκύλους
Μοιραστείτε το

Ο «Άγγελος του Δάσους»: Φροντίζει 400 σκύλους που εγκαταλείφθηκαν εν μέσω φόβων για τον κορονοϊό

Όταν οι ιδιοκτήτες τους, τους εγκατέλειψαν στο δάσος κοντά στην Κωνσταντινούπολη, αυτοί οι σκύλοι βρήκαν φροντίδα από έναν ακτιβιστή, γνωστό ως ο «Άγγελος του Δάσους». H εγκατάλειψη ζώων την περίοδο της πανδημίας, αυξήθηκε λόγω της ανησυχίας ότι τα κατοικίδια μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στους ανθρώπους.

Τον αποκαλούν «Άγγελο του Δάσους» κα αυτό γιατί ο Τουγκάι Αμπουκάν φροντίζει περίπου 400 σκύλους που οι ιδιοκτήτες τους εγκατέλειψαν στο δάσος έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, η εγκατάλειψη ζώων αυξήθηκε λόγω της διάδοσης δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα κατοικίδια μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει, «έρχονται με τα αυτοκίνητα και τα αφήνουν στο δάσος».

Ο Αμπουκάν φροντίζει περίπου 400 εγκαταλελειμμένους σκύλους, τους ταΐζει και παίζει μαζί τους, ενώ τους έχει φτιάξει και σπιτάκια στο δάσος.

Η φροντίδα των σκύλων είναι ακριβή και ο άνδρας ανησυχεί γιατί καλύπτει το μεγαλύτερο κόστος με δικά του έξοδα, λαμβάνοντας υποστήριξη από μία οργάνωση προστασίας ζώων, φίλους και συγγενείς.

«Φροντίστε τα αδέσποτα ζώα. Αφήστε ένα μπολ με νερό στην πόρτα σας και ένα μπολ φαγητό» κάνει έκκληση ο Αμπουκάν, ο οποίος φροντίζει αδέσποτα εδώ και 11 χρόνια.

Πηγή : sputniknews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το