Ο Αρκτούρος περιθάλπει 5 υπέροχα ζαρκαδάκια και ένα μικρό ελάφι
Μοιραστείτε το

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κλήθηκε να περιθάλψει ορφανά ή τραυματισμένα οπληφόρα, αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Περίθαλψης και Επανένταξης φιλοξενούνται πέντε νεαρά ζαρκαδάκια και ένα μικρό ελαφακι.

Όλα βρέθηκαν από πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τραυματισμένα ή αποδυναμωμένα έχοντας χάσει τη μητέρα τους.

Ο Θωμάς, ο Φοίβος, η Μάτα, η Ανθή, η Έλλη και η μικρή Αθηνά μεγαλώνουν μαζί σε ειδικό τμήμα που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες τους.

Εφόσον όλα πάνε καλά και η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέψει, θα επανενταχθούν και πάλι στο φυσικό περιβάλλον.

Προς το παρόν, απολαμβάνουν την τροφή και την ησυχία του δασους.

Υπενθυμίζουμε ότι αν δούμε ένα νεαρό ζαρκάδι ή ελάφι στο δάσος μόνο του είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό!

Τις περισσότερες φορές και αν δεν έχουν κάποιο εμφανές τραύμα, δεν χρειάζονται τη βοήθεια μας και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απομακρυνθούμε και να τα αφήσουμε ήσυχα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη μητέρα τους να τα φροντίσει όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Ο Θωμάς, ο Φοίβος, η Μάτα, η Ανθή, η Έλλη και η μικρή Αθηνά

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κλήθηκε να περιθάλψει ορφανά ή τραυματισμένα οπληφόρα, αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Περίθαλψης και Επανένταξης φιλοξενούνται πέντε νεαρά ζαρκαδάκια και ένα μικρό ελαφακι. Όλα βρέθηκαν από πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τραυματισμένα ή αποδυναμωμένα έχοντας χάσει τη μητέρα τους. Ο Θωμάς, ο Φοίβος, η Μάτα, η Ανθή, η Έλλη και η μικρή Αθηνά μεγαλώνουν μαζί σε ειδικό τμήμα που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες τους. Εφόσον όλα πάνε καλά και η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέψει, θα επανενταχθούν και πάλι στο φυσικό περιβάλλον. Προς το παρόν, απολαμβάνουν την τροφή και την ησυχία του δασους. Υπενθυμίζουμε ότι αν δούμε ένα νεαρό ζαρκάδι ή ελάφι στο δάσος μόνο του είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό! Τις περισσότερες φορές και αν δεν έχουν κάποιο εμφανές τραύμα, δεν χρειάζονται τη βοήθεια μας και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απομακρυνθούμε και να τα αφήσουμε ήσυχα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη μητέρα τους να τα φροντίσει όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Gepostet von ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS am Freitag, 17. Juli 2020

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το