Ο δήμος Αλεξανδρούπολης έδωσε στους εθελοντές τροφές για τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Την ώρα που τα πάντα δυσκολεύουν στη ζωή μας και η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι γεγονός, η σκέψη των ανθρώπων που φροντίζουν τα ζώα είναι συνέχεια σε αυτά. Τα αδέσποτα δυστυχώς, όπως πάντα, βρίσκονται σε ανάγκη. Η ανάγκη όμως για επιβίωση είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτόν τον καιρό.

Οι εθελοντές προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου για να μεριμνήσουν οι Δήμοι για τα αδέσποτα είναι κάτι πολύ θετικό. Το κατά πόσο οι δήμοι θα ανταποκριθούν σε αυτό θα το δούμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι που ξεκίνησαν να παρέχουν τροφές για τα αδέσποτα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που διένειμε, σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης, 100 σακιά ξηράς τροφής στους εθελοντές φιλόζωους του Δήμου για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων.

Η διάθεση των τροφών έγινε βάσει λίστας διανομής με όλα τα στοιχεία των εθελοντών και την περιοχή που ταΐζουν. Παραδόθηκαν στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου.

Πηγή : petpet.news


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το