Ο Δήμος Περάματος φροντίζει για την σίτιση των αδέσποτων
Μοιραστείτε το

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε συνεργασία με το τμήμα διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Γκλεζάκου Τσελεκίδου Τριανταφυλλιά και τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Περάματος, προχώρησαν στην οργάνωση του προγράμματος σίτισης των Αδέσποτων ζώων.

Ήδη ο Δήμος Περάματος έχει προμηθευτεί ταίστρες και ποτίστρες και το επόμενο διάστημα θα αρχίσει η τοποθέτησή τους σε πολλά σημεία της πόλης.

Για δεύτερη φορά το τμήμα διαχείρισης προμηθεύτηκε ποιοτική ξηρά τροφή για σκύλους Purina Tonus και για γάτες Purina Felix, φροντίζοντας για την καλύτερη διατροφή των αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμος θα προσφέρει στους εθελοντές φιλόζωους συμπολίτες μας που σιτίζουν Αδέσποτες γάτες στα όρια του Δήμου, 120 κιλά ποιοτικής γατοτροφής Purina felix! Από την Δευτέρα 25/5/20 οι συνδημότες μας που σιτίζουν Αδέσποτες γάτες, καλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα διαχείρισης Aδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στο τηλέφωνο 2132037218 για να προμηθευτούν τροφή!

AΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ!

Πηγή : peiraiotika.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το