Μοιραστείτε το

Κάθε μέρα ζούμε ΤΟΝ Πολιτισμός της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χριστόδουλου Κώστα!!!

Πριν ένα μήνα, η Δήμαρχος γιόρτασε τον ένα χρόνο από την ημέρα της ενθρόνισής της, γράφοντας στο προφίλ της: “Ενας χρόνος από την ημέρα της μεγάλης νίκης! Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας”!

Της εύχομαι καλά κρασιά και εις ανώτερα!!!

Έζησαν τα 5 από τα 11 κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα με την ψώρα!Τα κουτάβια μαζί με τη μάνα ζούν μέσα στη βρωμιά και στη μύγα! Δεν μπορούμε να κάνουμε θεραπεία στη μάνα γιατί θηλάζει και δυστυχώς θα κολλήσουν και τα κουτάβια της!

Η μάνα είχε προγραμματιστεί να στειρωθεί πέρυσι τέτοιο καιρό μετά απο αίτημα φιλόζωης που την φρόντιζε! Πήγε – λέει – ο Τσιαμπούλας μόνος του να την περισυλλέξει (παρ’ ότι είχαμε συμφωνήσει να πάμε μαζί), αλλά δεν βρήκε την φιλόζωο στο σημείο και απο τότε … σιγή!

Το κουτάβι με την ψώρα, το ψάχνω εδώ και ένα μήνα και όταν το βρήσκω, προσπαθώ να το πλησιάσω αλλά φεύγει τρομοκρατημένο!

Του αφήνω μόνο φαγητό! Γυρίζει δε σε όλη τη Στυλίδα! Θέλω να ξέρω, έχει προσπαθήσει κάποιος να το πιάσει;;

Και έχουμε και τη Δήμαρχο … να θέλει να πετύχει τους στόχους της …

Ε. Α.


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το