Ο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. συνεχίζει
Μοιραστείτε το

Ο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ στα πλαίσιο του προγράμματος των τριών δήμων Καλαμαριάς, Θερμαϊκού και Θέρμης συνεχίζει σε καθημερινή βάση με τα συνεργεία τού και τούς Κτηνίατρους τού Συνδέσμου, επιτόπου εμβολιασμούς, αποπαρασίτωση, στειρώσεις και τοποθετήσεις με Τσιπάκι στα αδεσποτάκια τον τριών δήμων καθώς και την καθημερινή σίτιση σε σκυλάκια και γάτες σε συνεργασία με φιλόζωους και φιλοζωοικά σωματεία και κλείνει ραντεβού με πολίτες πού απευθύνονται στο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ για να γίνονται εμβόλια, στειρώσεις, αποπαρασίτωση, Τσιπάκι και δίνονται τροφές και κονσέρβες σε εθελοντές πού σιτίζουν αδέσποτα ζώα κάθε μέρα.

Θα προχωρήσουμε και της επόμενες μέρες σε περίπου 1050 εμβολιασμούς και θα είμαστε δίπλα σάς για να περιθαλψουμε να σιτίσουμε και να εξυπηρετήσουμε όσο περισσότερα ζωάκια μπορούμε σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις δυνάμεις πού διαθέτει ο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.

Ως νέα διοίκηση τού ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ θα δώσουμε ενωμένοι με όλες μάς τις δυνάμεις ότι καλύτερο μπορούμε για την βελτίωση και περίθαλψη των αδέσποτων φίλων μας, άλλωστε αυτό το δείχνουμε σε καθημερινή βάση και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την τεράστια αποδοχή πού δείχνετε στο πρόσωπο μού και στους συνεργάτες μου!!!

Αντώνης Ζαβέρκος

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το