Πάλι φόλα στην Ν. Τρίγλια
Μοιραστείτε το

Ν. Τρ;iγλια 9/4/2020

Ειδοποιηθήκαμε σήμερα 10/4/2020. Η ίδια τεχνική ….

Σας παρακαλούμε μην φοβάστε να καταγγείλετε αυτήν/αυτόν που το κάνει, είναι δολοφόνος και (για εκείνο το σημείο) είναι κάτοικος της περιοχής.

Καταγγείλετε επιτέλους έχει χρόνια αυτό που γίνεται εκεί δεν μπορεί να μην την/τον έχει δει κάποιος!

Να σημειώσουμε πως ο δράστης “ενεργοποιήθηκε” από θηλυκό που είναι σε οίστρο και “μάζεψε”αρσενικά. Σε κίνδυνο το θηλυκό και το προηγούμενο μωρό της. Νεκρό το ζώο της φωτό.

Ζητάμε στειρώσεις στην περιοχή ώστε να ύπαρξη και μια μέριμνα στον πληθυσμό των ζώων που θα μειώσει τον κίνδυνο των πολιτών όχι μόνο για τυχόν δαγκώματα…..αλλά και για πιθανές δηλητηριάσεις με απρόσμενα, που απευχομαστε, γιατί αυτά τα δηλητήρια είναι ικανά, κυρίως αυτές τις μέρες, να κοστίσουν και τη ζωή ανθρώπων.

Δεν αναφερόμαστε ούτε στην ήθικη, ούτε στον σεβασμό για την ζωή γενικοτερα, αναφερόμαστε στην ασφάλεια ανθρώπων και ζώων, αναφερόμαστε στην αξία της οποιασδήποτε ζωής….Ανεκτίμητη για εμάς.

ΕΘΟΔΗΠ

Ν.Τριγλια 9/4/2020Ειδοποιηθηκαμε σήμερα 10/4/2020.Η ίδια τεχνική ….Σας παρακαλούμε μην φοβάστε να καταγγειλετε…

Gepostet von Εθελοντικη Ομαδα Δημου Νεας Προποντιδας am Freitag, 10. April 2020


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το