Πέταξαν ζωντανό σκυλί μέσα σε κάδο στην Ξάνθη
Μοιραστείτε το

Εικόνες που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Ξάνθης.

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες πέταξαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ζωντανό σκυλί και τράπηκαν σε φυγή. Το σκηνικό διαδραματίστηκε κυριολεκτικά στο κέντρο της Ξάνθης, με τους δράστες να βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, ενώ αμέσως μόλις πέταξαν το σκυλί στον κάδο τράπηκαν σε φυγή προς την οδό Βενιζέλου.

Αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν έπαθε σοκ και πριν προλάβει να αποθηκεύσει τις πινακίδες του ΙΧ, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

“Αυτοκίνητο πριν λίγο πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ζωντανό σκυλί στην Βασ. Κωνσταντίνου και έφυγε προς Βενιζέλου. Ο νεαρός που μας ειδοποίησε δουλεύει σε μαγαζί είδε το σκηνικό όμως δεν πρόλαβε να κάνει κάτι,να δει πινακίδες,φωτογραφία κλπ αιφνιδιάστηκε ο άνθρωπος λογικό είναι. Το έβγαλε από τον κάδο ένας περαστικός κ το σκυλί έφυγε πανικόβλητο. Ρε πάτε καθόλου καλά; Μπροστά στα μάτια τόσων ανθρώπων σε κεντρικό δρόμο πετάτε σκυλιά σε κάδους; Ως εκεί έφτασε η ξεδιαντροπιά σας;” σημειώνει η φιλοζωική Αδέσποτοι Φίλοι της Ξάνθης.

Πηγή : xanthinea.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το