Πέταξαν φόλες κρέατος με σπασμένα γυαλια στην Νίκαια Λάρισας
Μοιραστείτε το

Ξεπέρασαν για πολλοστή φορά τον εαυτό τους οι ασυνείδητοι που ακόμη και εν μέσω πανδημίας επιμένουν να κινούνται σκορπώντας τον θάνατο και βάζοντας στο στόχαστρο αδέσποτα και δεσποζόμενο ζώα, ενώ τις τελευταίες ώρες φιλόζωοι εντόπισαν φόλες κρέατος στη Νίκαια Λάρισας, με τους δολοφόνους να τις έχουν «εμπλουτίσει» με σπασμένα κομμάτια γυαλιού!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com φιλόζωη εντόπισε τις θανατηφόρες φόλες στην καρδιά της Νίκαιας ειδοποιώντας το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa), ενώ στις τάξεις των φιλόζωων και των ανθρώπων που κινούνται με τα κατοικίδιά τους στο κέντρο της κοινότητας σήμανε συναγερμός για την προστασία των ζώων αλλά και τον εντοπισμό των ενόχων.

Δυστυχώς ανάλογα κρούσματα καταγράφονται και στη Λάρισα, όπου χθες εντοπίστηκε νεκρό από φόλα ένα γατάκι στην περιοχή του Σταθμού, ενώ ανάλογο περιστατικό συνέβη και στην οδό Υψηλάντου, στο κέντρο της πόλης, όπου βρέθηκε επίσης νεκρή μία γάτα.

Ειρήνη Παπουτσή

Πηγή : paidis.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το