Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Tο συγκινητικό μήνυμα του Γ. Καραμίχου
Μοιραστείτε το

«Δυστυχώς δεν είναι μια μέρα γιορτής – Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας»

Η 4η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και ο Γιώργος Καραμίχος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο ο Γιώργος Καραμίχος έστειλε το δικό του, προσωπικό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

«4η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Δυστυχώς δεν είναι μια μέρα γιορτής. Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.

»Με τα εκατομμύρια αδέσποτα που υποφέρουν, με τα χιλιάδες ζώα που κακοποιούνται, που ζουν μια βασανιστική ζωή και ξεψυχούν στον βωμό του κέρδους.

»Τα ζώα κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη. Είναι καιρός να σκεφτούμε σοβαρά πως μπορούμε να βελτιώσουμε τις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουν στην Ελλάδα.

»Επισκεφθείτε την σελίδα της Animal Action και ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να κάνετε τον κόσμο τους καλύτερο!

»Animal Action. Δράση για την βελτίωση της ζωής όλων των ζώων στην Ελλάδα».

«Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον Υπέροχο και Ταλαντούχο Ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο για το βίντεο καθώς και στον αξιαγάπητο Μόρζι ο οποίος αν και περαστικός, χώθηκε στην αγκαλιά του Γιώργου και έκλεψε την παράσταση!», ήταν η απάντηση της Animal Action.

Πηγή : athensvoice.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το