Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Webinar από το Δήμο Μαλεβιζίου
Μοιραστείτε το

Πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Διαδικτυακή Ημερίδα σεμιναριακού χαρακτήρα (Webinar) διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου αυτή τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας των Ζώων.

Η διαδικτυακή ημερίδα είναι προγραμματισμένη στις 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας και στόχο έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Στο webinar θα μιλήσουν επιστήμονες και ειδικοί στα θέματα προστασίας και ευζωίας των ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΕΔΩ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Δήμο Μαλεβιζίου. Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου από τις 16.50 οι συμμετέχοντες μπορούν να εισέρχονται στην διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM ΕΔΩ προκειμένου να παρακολουθήσουν.

Πρόγραμμα Webinar

5:00μ.μ. Χαιρετισμός από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη

5:15μ.μ. «Η φροντίδα των ζώων συντροφιάς. Υγεία, ασθένειες, διατροφή και μυστικά ευζωίας» – Ανδρέας Μπαντουβάς, Κτηνίατρος

5:40μ.μ. «Αδέσποτα. Ένα βάρος για τη συνείδηση και την ηθική μας» – Μαρία Χουστουλάκη, Ζωφόρος Κρήτης. Ιδρυτικό μέλος Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

6:00μ.μ. «Η κακοποίηση των ζώων και ο φαύλος κύκλος της βίας. Η αντιμετώπιση του φαινομένου από την Ελληνική Αστυνομία» – Νίκος Χρυσάκης, Αστυνομικός Διευθυντής – Συγγραφέας.

6:20μ.μ. «Αλληλεπίδραση με τα ζώα: Η επίδρασή τους στην ψυχική υγεία των ανθρώπων» – Μάνος Παπαστεφανάκης, Ψυχολόγος

Πηγή : neakriti.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το