Παράτησαν τυφλό και κωφό αγγλικό μπουλντόγκ στο Μαϊάμι
Μοιραστείτε το

Ενημέρωση : Επέστρέψε στον κάτοχο.

Ένα ημι-τυφλό και πιθανώς κωφό αγγλικό μπουλντόγκ μόλις έγινε ένα άλλο στατιστικό στοιχείο στην παραμέληση των ζώων. Ο επτάχρονος σκύλος χρειάζεται επείγουσα βοήθεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Miami-Dade Animal Services και λόγω της πανδημίας των κοροναϊών, οι συνεργάτες διάσωσης είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν.

Ο φτωχός Bandit είναι όλο μώλωπες και δεν είναι γνωστό τι συνέβη σε αυτόν. Χρειάζεται φιλοξενεία στην Φλόριντα, ιατρική περίθαλψη και δεσμεύσεις και βοήθεια ΄από ένα εξειδικευμένο οργανισμό διάσωσης για να αντιμετωπίσει οικονομικά τα αναμενόμενα κτηνιατρικά του έξοδα.

Ο Bandit δεν είναι καταχωρημένος στο PetHarbor αυτή τη στιγμή, ωστόσο η δυσκολία του μπορεί να ακολουθηθεί στο RescueMeMiami. Μοιραστείτε την ιστορία του με εγκεκριμένους οργανισμούς διάσωσης, φίλους, οικογένεια μέσω επαφών των social media. Η ανταλλαγή σώζει ζωές.

Πηγή : petrescuereport.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το