Παρά το lockdown συνεχίζουν να εγκαταλείπουν ζώα στο Αγρίνιο
Μοιραστείτε το

Παρά το lockdown και τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση της κυκλοφορίας, κάποιοι φαίνεται ότι αφήνουν τα σπίτια τους, μεταξύ άλλων, και για να εγκαταλείψουν ζώα συντροφιάς.

Κάποιος θα σκεφτόταν ότι ειδικά τώρα, με τις συνθήκες που επικρατούν, κάποιοι, έστω και για τους λάθος λόγους, θα υιοθετούσαν έναν τετράποδο φίλο που εκτός από την αγάπη που θα τους προσέφερε, θα τους έδινε και κάποιον ουσιαστικό λόγο να βγουν από το σπίτι (μετακίνηση 6).

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα ποσοστό ασυνείδητων οι οποίοι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν ζώα, διογκώνοντας το σημαντικό πρόβλημα των αδέσποτων στην περιοχή.

Όπως φαίνεται μάλιστα και από τις αναρτήσεις στην ομάδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου στο facebook, ουκ ολίγα κουτάβια ψάχνουν ένα καινούργιο σπίτι, τη στιγμή που τα ψυχικά αλλά και τα οικονομικά αποθέματα των εθελοντών εξαντλούνται.

Δείτε μία από τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις στην ομάδα της Φιλοζωικής.

Πηγή : karvasaras.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το