ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Οδηγός λεωφορείου σκότωσε γατάκι
Μοιραστείτε το

Μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο διαμερισματικός σύμβουλος Περιστερίου Κωνσταντίνος Λινάρδος έδωσε στην δημοσιότητα μία πολύ άσχημη στιγμή που συνέβη χθες στην πόλη μας.

Πιο συγκεκριμένα ένας οδηγός λεωφορείου που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε και σκότωσε ένα γατάκι που έπαιζε στον δρόμο και δεν πρόλαβε κυριολεκτικά να αντιδράσει. Το περιστατικό συνέβη χθες στην οδό Μωρογιάννη και ας ελπίσουμε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες.

Ο κ. Λινάρδος έδωσε στην δημοσιότητα και το σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής που δείχνει το πόσο γρήγορα κινούνταν ο οδηγός του λεωφορείου. Το φαινόμενο της υπερβολικής ταχύτητας από τα μέσα μαζικής μεταφοράς στον δήμο μας θα πρέπει να σταματήσει πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα (ζώα ή ανθρώπους).

Πηγή : peristeripress.blogspot.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το