Πλημμύρησε και το καταφύγιο του Φιλοζωϊκού Ομίλου Καρδίτσας ΦΙΛ.Ο.ΚΑΡΔΙ
Μοιραστείτε το

Πλημμύρησε και το καταφύγιο του Φιλοζωϊκού Ομίλου Καρδίτσας ΦΙΛ.Ο.ΚΑΡΔΙ. Ο χώρος του καταφυγίου μετετράπη σε λίμνη. Το νερό ξεπέρασε το 1 μέτρο.

Τα σκυλιά αφέθηκαν ελεύθερα για την αποφυγή πνιγμού, παρόλα αυτά, παρέμειναν κοντά, αν όχι στον χώρο του καταφυγίου.

Όταν φύγαν τα νερά αποκαλύφθηκε το μέγεθος της καταστροφής. Το νερό κατέστρεψε τα πάντα, σπιτάκια διαλύθηκαν, φράχτες καταστράφηκαν, το ψυγείο και η αντλία νερού αχρηστεύθηκαν.

Όμως το πιο σημαντικό, δεν υπήρξε καμία απώλεια ούτε σε ανθρώπους ούτε και σε ζώα. Τα σκυλιά παρέμειναν εκτός καταφυγίου για ένα 24ωρο και όλα περίμεναν να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Αυτή τη στιγμή είναι όλα μέσα στο καταφύγιο.

Δυστυχώς η έκταση της καταστροφή είναι τέτοια που κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Θα πάρει λίγες μέρες, μέχρι να λειτουργήσουν σουπερμάρκετ, pet shop, κτηνιατρεία.

Κάθε βοήθεια σημαντική, οι άνθρωποι του ομίλου σας παρακαλούν να μη ξεχνάτε αυτούς και τα αδεσποτάκια τους.

Πρέπει να γίνουν πολλά για να μπορέσει το καταφύγιο να λειτουργήσει ομαλά πάλι.

Σε μια πόλη που μετράει τις πληγές της και που ο καθένας μας έχει δικούς του ανθρώπους που καταστράφηκαν από τη θεομηνία, υπάρχει κάποιος που κατάφερε και βρήκε το χρόνο να βοηθήσει και στο καταφύγιο.

Ο Γιώργος Καραπέτσας κατάφερε και βρήκε χρόνο να βοηθήσει στον καθαρισμό του καταφυγίου και δεν ξέχασε να πάει και για τα σκυλάκια λίγη τροφή.

Η αλήθεια είναι όμως, πως υπάρχει ανάγκη από πολλούς σαν κι αυτόν. Κι όχι μόνο για το καταφύγιο του συγκεκριμένου ομίλου, αλλά όπου χρειάζεται μια βοήθεια στην πόλη της Καρδίτσας, αλλά και σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον Φιλοζωϊκό Όμιλο Καρδίτσας ΦΙΛ.Ο.ΚΑΡΔΙ :
paypal: filokardi91@yahoo.com
Τραπεζικός λογαριασμός :
Alfa Bank 320-002101-287996
IBAN: GR3001403200320002101287996
BIC: GRBAGRAAXXXX
ή πατώντας εδώ
Facebook σελίδα

Περικλής Τσιούτσιος – Eco-Pet News Team


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το