Ποιοί Έλληνες Ευρωβουλευτές υπέγραψαν και ποιοί όχι
Μοιραστείτε το

Ποιοί Έλληνες Ευρωβουλευτές υπέγραψαν και ποιοί όχι, την επιστολή, για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την μεταφορά ζώντων ζώων.

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
Σ. ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Σ. ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ – Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ – Π. ΚΟΚΚΑΛΗΣ – Α. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ – Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ : Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Α. Μ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – Ε. ΒΟΖΕΜΠΕΡΚ – Β. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ – Γ. ΚΥΡΤΣΟΣ – Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ – Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ – Ε. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ – Ε. ΦΡΑΓΚΟΣ – Ε. ΚΑΙΛΗ – Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

* Τελευταία ενημέρωση από το γραφειο του κ. Φράγκου, λέει ότι αύριο θα ψηφίσει ΥΠΕΡ της σύστασης της επιτροπής.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία έστειλε σε όλους επιστολή ζητώντας και από τους μεν και απο τους δε να ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ στην ψηφοφορία της 19/06, μεθαύριο δηλαδή, υπέρ της σύστασης της εξεταστικής επιτροπής για τη μεταφορά ζώντων ζώων.

Να διευκρινίσουμε , ότι την προηγούμενη νομοθετική περίοδο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνέταξε έκθεση εφαρμογής όσον αφορά τη μεταφορά ζώων και διαπίστωσε την αναγκαιότητα σύστασης εξεταστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τη μεταφορά ζώντων ζώων (2018/2110(INI), σημείο 22).

Σύμφωνα με τις συνολικές εκθέσεις ελέγχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπάρχει ευρεία μη συμμόρφωση και τακτική αδυναμία των αρχών των κρατών μελών να εφαρμόσουν αυτόν τον νόμο. Στα συμπεράσματά του για την καλή διαβίωση των ζώων του Δεκεμβρίου 2019, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τόνισε επίσης ότι «παραμένουν σαφείς ελλείψεις και ασυνέπειες» όσον αφορά τις προκλήσεις των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων για την καλή μεταχείριση των ζώων.

Νατάσα Μπομπολάκη
Πρόεδρος της Π.Φ.Π.Ο.


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το