Ποιος ευθύνεται για τις επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους;
Μοιραστείτε το

Απάντηση: ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ, γιατί

1. ΔΕΝ έπρηξες τον Δήμαρχό σου ώστε να στειρώσει ΟΛΑ τα αδέσποτα, αρσενικά και θηλυκά, σκύλους και γάτες ΕΓΚΑΙΡΩΣ, όπως ορίζει ο Νόμος.

2. ΔΕΝ κατήγγειλες τον άχρηστο γείτονα/φίλο/συγγενή που άφησε τη σκύλα του να γεννήσει. Αλήθεια, έμαθες τι έκανε τα κουτάβια?

Θα σου πω εγώ. Τα παράτησε στο Σέιχ Σου, στο Ελαιόρεμα ή το Κόδρα όπου, όσα κατάφεραν να επιβιώσουν, έγιναν φοβικά (με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πιαστούν ούτε για στείρωση, πόσο μάλλον να υιοθετηθούν) και συσπειρώθηκαν σε αγέλες έχοντας μόνο να περιμένουν από τον άνθρωπο ξύλο, φόλες και ευθανασίες

3. ΔΕΝ πήγες στον Εισαγγελέα όταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, σε απάντηση αιτήματός σου για στείρωση αδέσποτου, σε ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν χρήματα, πως στειρώνουν μόνο έγκυα ή μόνο θηλυκά (παράνομα και τα 2), πως το πρόγραμμα θα λειτουργήσει ξανά σε 3, 7, 10 μήνες

4. ΔΕΝ έμαθες τα παιδιά σου να σέβονται, να μην ενοχλούν και να αγαπάνε τα ζώα. Αν σου πετάξει κάποιος μια πέτρα στα καλά καθούμενα, ΕΣΥ θα καλέσεις την αστυνομία ή θα του ρίξεις ο ίδιος μία μπουνιά. Ο σκύλος δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα δύο

5. ΣΕ βλέπω με περηφάνια να ποστάρεις το καθαρόαιμο σκυλάκι σου (αγορασμένο από παράνομο εκτροφέα ή χαρισμένο από κάποιον που κατάλαβε αργά πως one litter is too many) ψάχνοντας “νύφη”. Και άλλο, ίδιο με σένα, βλήμα απαντάει πως έχει τη νύφη που ζητάς. Ακόμη κι αν ΟΛΑ τα παιδιά μιας τέτοιας γέννας βρούνε το τέλειο σπίτι, σκέφτηκες πως ΙΣΩΣ κάποια γεννήσουν κι αυτά “μία φορά μόνο” και ο κύκλος που ξεκίνησε η ανευθυνότητά σου θα συνεχίζεται επ’ άπειρον? Σκέφτηκες πως στερείς από 5, 20, 1000 αδεσποτάκια που πεθαίνουν στον δρόμο, ένα καλό σπιτικό?

6. Είδες μια σκύλα έγκυο και ΔΕΝ πήρες το Δήμο σου τηλέφωνο για να τη στειρώσει ΑΜΕΣΑ. Σε έπιασαν οι τύψεις, τι, θα σκοτώσεις τα έμβρυα? ΕΣΥ, ποτέ! Αρνείσαι να δεις πιο πέρα, τι ζωή θα έχουν αυτά τα κουτάβια αν γεννηθούν, τι φριχτό θάνατο και πόσο πόνο και φόβο θα ζήσουν

7. Βρήκες κουτάβι στο δρόμο και η πιο έξυπνη λύση που σκέφτηκες ήταν να το πασάρεις σε συλλέκτη ζώων ή υπερήρωα “φιλόζωο”. Σε ενημερώνω, λοιπόν, πως στο Σέιχ Σου ειδικά, μία συλλέκτρια ζώων εγκατέλειψε πριν 2 χρόνια 40 ζώα “γιατί δεν μπορούσε άλλο να τα συντηρήσει” (συνεχίζοντας, βέβαια, μετά να μαζεύει άλλα ζώα – άγνωστο πόσα έχει εγκαταλείψει σε βάθος χρόνου) και ένας “υπερήρωας φιλόζωος”, άεργος στο επάγγελμα, που είχες θεοποιήσει, το έχει κάνει συστηματικά τόπο εξαφάνισης ζώων που “σώζει”

8. Θεωρείς πως “οι άλλοι” πρέπει να λύσουν τα προβλήματα που ΕΣΥ δημιουργείς με όλους του παραπάνω τρόπους. Βρίζεις τους εθελοντές, βρίζεις αυτούς που ταίζουν, βρίζεις τις φιλοζωικές οργανώσεις, βρίζεις όποιον σου λέει δυσάρεστες αλήθειες. Από τον καναπέ σου. Γιατί ΕΣΥ είσαι ο έξυπνος και “οι άλλοι” τα κορόιδα.

ΕΣΥ και ο υπέροχος ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το