Πρέβεζα : Σύμβαση με ιδιώτη για το καταφύγιο για τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Υπέγραψε ο δήμος σύμβαση με ιδιώτη για το καταφύγιο για τα αδέσποτα- Ξεκίνησε η συνεργασία με συνεργείο περισυλλογής και εκπαίδευσης σκύλων

Υπεγράφη χθες 4/6/2020 η απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, με την οποία εγκρίνεται η απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ», με προϋπολογισμό 17.856 ευρώ για 12 μήνες.

Παράλληλα ο δήμος -όπως είχε ανακοινώσει άλλωστε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και σε συνέντευξη του στον Prisma πριν 15 ημέρες ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ– έχει ξεκινήσει τη συνεργασία με ιδιωτικό συνεργείο περισυλλογής και εκπαίδευσης σκύλων και ήδη έχει περισυλλέξει για φροντίδα και αποκατάσταση σκυλί με πρόβλημα υγείας που κυκλοφορούσε στο κέντρο της πόλης ενώ στο επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια να γίνει περισυλλογή αδέσποτων για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο της υγείας και εκπαίδευσής τους προκειμένου με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων να λυθεί το πρόβλημα των επιθέσεων από αδέσποτα ζώα σε πολίτες.

Όπως έχει γίνει γνωστό τα σκυλιά που βρισκόταν στο χώρο του κάστρου του Αγίου Γεωργίου έχουν μετακινηθεί από το σημείο.

Πηγή : prevezatoday.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το