Πρέβεζα: «Φόλες» σε αδέσποτα στην παραλία της πόλης
Μοιραστείτε το

Πρέβεζα: «Φόλες» σε αδέσποτα στην παραλία της πόλης – Την ποινική δίωξη των δραστών ζητά η «Παρέμβαση Για Τα Ζώα»

Χώρο σε όσους μισούν τα αδέσποτα φαίνεται να άφησαν δηλώσεις και απόψεις των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα σήμερα κάποιος ή κάποιοι να αποφασίσουν να σπείρουν το θάνατο με «φόλες» σε αδέσποτα ζώα στην παραλία της Πρέβεζας.

Οι καταγγελίες έγιναν από φιλόζωους στο διαδίκτυο, όταν βρήκαν την «Στέλλα» να χαροπαλεύει μετά από δηλητήριο. Το σκυλί μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο Κ. Τσανό και του χορηγήθηκε θεραπεία και ορός. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αλλά θα φανεί τις επόμενες ώρες εάν θα τα καταφέρει.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το σκυλί κυκλοφορούσε με παρέα τουριστών και ξαφνικά εμφάνισε τρέμουλο και κατέρρευσε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως πέραν των δραστών, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί.

Να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή, η Πέλα Καλογήρου – Πρόεδρος της «Παρέμβασης Για Τα Ζώα» επικοινώνησε με την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο για να καταγγείλει το συμβάν. Και οι δύο Υπηρεσίες, την ενημέρωσαν πως θα στείλουν άμεσα περιπολικά στην περιοχή όπου υπήρχαν περιπατητές και μικρά παιδιά με προφανή τον κίνδυνο να βρουν κάποια «φόλα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Καλογήρου θα ζητήσει από την Αστυνομία την ποινική δίωξη των δραστών. Η «Παρέμβαση Για Τα Ζώα», προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου ως ηθικού αυτουργού.

Πηγή : topikifoni.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το