Προετοιμασία τοποθέτησης των ποτιστρών και ταϊστρών στην Δάφνη-Υμηττό
Μοιραστείτε το

Και … ολοκληρώθηκε η αγορά και η προετοιμασία για τον πρώτο κύκλο τοποθέτησης των ποτιστρών και ταϊστρών στην πόλη μας!!!

Με την απόλυτη συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, η τοποθέτησή τους θα πραγματοποιηθεί μετά την έναρξη της σχολικής περιόδου. Ευχαριστούμε θερμά τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου μας και τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Γιαννακούρα για την εποικοδομητική συνεργασία μας.

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού με γνώμονα τη φροντίδα των «μικρών μας φίλων» και για να βοηθήσει τους πολίτες και τους συλλόγους- σωματεία- οργανώσεις που ταΐζουν αδεσποτάκια, ανέλαβε την πρωτοβουλία να τοποθετήσει πιλοτικά, ταΐστρες και ποτίστρες στις πλατείες-άλση – αλσύλλια – τρίγωνα και στη συνέχεια θα συνεχιστεί η δράση και σε δρόμους στις γειτονιές της πόλης μας, όπως μας υπέδειξαν Φιλόζωοι-Εθελοντές!!!

Τα έργα που όλοι μαζί υποστηρίζουμε, πρέπει και όλοι μαζί να τα προστατεύουμε από τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές. Υπάρχουν οι Εθελοντές μας, οι Υπάλληλοι της Φιλοζωικής Επιτροπής μας και πολλές πολλές ιδέες και καλές πρακτικές, αποβλέποντας στη διεύρυνση του μεγέθους της ευαισθητοποίησης, για να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι και ενεργοί πολίτες!!!

Επίσης πολύ σημαντικό να τηρούμε όλοι τη νομοθεσία περί δημόσιας υγιεινής, φροντίζοντας τα αδεσποτάκια μας, με σεβασμό προς το περιβάλλον!!!!

… και συνεχίζουμε με δύναμη και δυναμική, σας θέλουμε συνοδοιπόρους στο έργο μας!!!

Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το