Προσφορά χαμηλού κόστους στειρώσεις στον δήμο Αίγινας
Μοιραστείτε το

Από τον Ιανουάριο του 2020, το Zero Stray Pawject από κοινού με τον δήμο Αίγινας και σε συνεργασία με τοπικούς κτηνιάτρους προσφέρει χαμηλού κόστους στειρώσεις για κηδεμόνες που δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος της στείρωσης ή δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι πρέπει να στειρώσουν τον σκύλο τους.

Οι κηδεμόνες πληρώνουν μόνο 15 ευρώ για αρσενικούς και 20 ευρώ για θηλυκούς σκύλους, που είναι περίπου το 10% του πραγματικού κόστους.

Το υπόλοιπο ποσό επιδοτείται από το Zero Stray Pawject και τους συνεργάτες μας Battersea Dogs and Cats Home και Ίδρυμα Μποδοσσάκη.

Αυτό το επιδοτούμενο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και έχουν μείνει λίγες θέσεις.

Είναι η πρώτη φορά που ένας δήμος και μια οργάνωση στοχεύουν στον έλεγχο των ανεπιθύμητων κουταβιών από δεσποζόμενους σκύλους.

Η στείρωση είναι σημαντική για να αποφευχθεί η εγκατάλειψη των ανεπιθύμητων κουταβιών και να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός των αδέσποτων σκύλων.

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το