Πτηνό άγριας πανίδας έχασε τον προσανατολισμό
Μοιραστείτε το

19/06/2020

Ενημερωθήκαμε για πτηνό άγριας πανίδας το οποίο είχε χάσει τον προσανατολισμό του σε γήπεδο ποδοσφαίρου και είχε εγκλωβιστεί πίσω ακριβώς από τον πάγκο των ομάδων σφηνωμένο ενδιάμεσα στον τοίχο.

Άμεσα και από την λήψη του σήματος δυο Διασώστες της ομάδας μας αναχώρησαν για το περιστατικό καθώς όπως μας είχαν ενημερώσει το πτηνό παρέμενε σε εκείνο το σημείο αρκετές ώρες εμφανώς καταβεβλημένο.

Με το που φτάσαμε στο Σημείο και κατόπιν έρευνας για να μπορέσουμε να το προσεγγίσουμε και να το απεγκλωβίσουμε με ασφάλεια καθώς στο σημείο που ειχε εγκλωβιστεί ο μικρός μας φίλος δεν μας άφηνε πολλές επιλογές λόγω στενότητας χώρου, ανεβήκαμε πάνω στην οροφή της εξέδρας στον πάγκο της ομάδας με σκάλα και εν συνεχεία μπλοκάραμε τις εξόδους του από τη μια πλευρά με απόχη και από την άλλη πλευρά και με λεπτές κινήσεις μπήκε Διασώστης στον ενδιάμεσο χώρο σκύβοντας χαμηλά στο ύψος που ήταν ο μικρός μας φίλος και με προσεκτικές και λεπτές κινήσεις το ασφάλισε στα χέρια του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο περίθαλψης άγριας ζωής ANIMA στον Ταύρο όπου μας ενημέρωσαν ότι ειναι ένας Γκιώνης εμφανώς ταλαιπωρημένος και τώρα αναρρώνει παίρνοντας δυνάμεις.

Ευχαριστούμε πολύ όσους ήταν στο σημείο και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το