“Πυρά” και παράπονα του Προέδρου της Τ.Κ. Αγ. Χριστοφόρου Δήμου Εορδαίας για την κατάσταση με τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

“Πυρά” και παράπονα του Προέδρου της Τ.Κ. Αγ. Χριστοφόρου Δήμου Εορδαίας για την κατάσταση με τα αδέσποτα στο χωριό του: “Τα σκυλιά αντί να μειωθούν, έχουν αυξηθεί. Δεν έχει γίνει καμιά περισυλλογή. Κινδυνεύουν οι κάτοικοι του χωριού. Είχαμε 40 σκυλιά και τώρα έχουμε 60” – Τι του απάντησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διαχείρισης Ζώων Αναστάσιος Λόφτσαλης

Συνέντευξη Τύπου από την επιτροπή ζητημάτων διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Εορδαίας και τον εντεταλμένο σύμβουλο, με αρμοδιότητα την περισυλλογή και εν γένει την μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και την λειτουργία του καταφυγίου, Αναστάσιο Λόφτσαλη, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 3/6, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Η ενημέρωση ήταν για θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες και τις έως τώρα ενέργειες του Δήμου Εορδαίας στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Αγ. Χριστοφόρου Δήμου Εορδαίας, Ευάγγελου Συχουνίδη, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα στο χωριό του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Τα σκυλιά αντί να μειωθούν, έχουν αυξηθεί. Δεν έχει γίνει καμιά περισυλλογή. Κινδυνεύουν οι κάτοικοι του χωριού. Είχαμε 40 σκυλιά και τώρα έχουμε 60”.

Από την πλευρά του ο κ. Α. Λόφτσαλης απάντησε, λέγοντας: “Kάναμε έναν έλεγχο και διαπιστώσαμε ότι είστε από τις κοινότητες με το μεγαλύτερο πρόβλημα. Βλέπετε πως προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε. Μη λέτε όμως ότι δεν έχουμε κάνει καμία περισυλλογή”.

Δείτε το βίντεο, με το χαρακτηριστικό απόσπασμα, που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Πηγή : kozan.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το