Πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί που φρόντιζε εθελόντρια
Μοιραστείτε το

Αστυνομικός στην Κόρινθο πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί που φρόντιζε εθελόντρια

Χθες στην περιοχή της Καλλιθέας Κόρίνθου και ώρα 2.33 πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι αδεσποτουλα 7 μηνών που σιτιζε γνωστή εθελόντρια της περιοχής.

Ο Θάνατος επήλθε ακαριαίως.Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα πλαισια του αυτοφωρου και οδηγηθηκε στο τμημα οπου ακολουθηθηκε η νομιμη διαδικασια.

Σήμερα το πρωι ενημερώθηκε η Κτηνιατρικη Υπηρεσία Κορίνθου οπου μετέβη στο σημειο για αυτοψια και δυστυχως δεν ακολουθηθηκε η νομιμη διαδικασια που προβλέπεται απο την κείμενη νομοθεσία , περισυλλογη του νεκρου ζωου και νεκροψια.

Ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Σχέσεις Στοργής΄΄ και ο ΄΄Σύλλογος Αγάπης για Ζώα Βλάσσης΄΄ καταδικάζουν τέτοια περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων και την ασύδοτη οπλοχρησία που επιτρέπει στον καθένα να ξεσπάει σε άδολες τετράποδος ψυχές. Επιπλεον καταγγέλει την σκόπιμη παραπληροφόρηση σε σχέση με τα δικαιώματα σίτισης και περίθαλψης σε εθελοντές από την κτηνιατρική Υπηρεσία καθώς και την μη τήρηση της νόμιμης διαδικασίας με σποτέλεσμα την παραμονή του νεκρού ζώου στον τόπο εκτέλεσης. Τα σωματεία μας επιφυλάσσονται για τα νομιμα.

Πηγή : loutrakiodusseas.blogspot.com


Έχουμε τελειώσει ως είδος!!!

Χθες στην περιοχή της Καλλιθέας Κόρίνθου και ώρα 2:33 πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι αδεσποτούλα 7 μηνών που σίτιζε γνωστή εθελόντρια της περιοχής.

Ο θάνατος επήλθε ακαριαίως.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτόφωρου και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε η Κτηνιατρική Υπηρεσία Κορίνθου, όπου μετέβη στο σημείο για αυτοψία και δυστυχώς δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, περισυλλογή του νεκρού ζώου και νεκροψία.

Ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Σχέσεις Στοργής΄΄ και ο ΄΄Σύλλογος Αγάπης για Ζώα Βλάσσης΄΄ καταδικάζουν τέτοια περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων και την ασύδοτη οπλοχρησία που επιτρέπει στον καθένα να ξεσπάει σε άδολες τετράποδος ψυχές.

Επιπλεον καταγγέλει την σκόπιμη παραπληροφόρηση σε σχέση με τα δικαιώματα σίτισης και περίθαλψης σε εθελοντές από την κτηνιατρική Υπηρεσία καθώς και την μη τήρηση της νόμιμης διαδικασίας με σποτέλεσμα την παραμονή του νεκρού ζώου στον τόπο εκτέλεσης.

Τα σωματεία μας επιφυλάσσονται για τα νόμιμα

Βασιλική Ντούλη


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το