Π.Φ.Π.Ο. : Συνάντηση της Ομοσπονδίας με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Μοιραστείτε το

Συνάντηση πραγματοποίησε στις 11/06 για πολλοστή φορά η Π.Φ.Π.Ο. με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, αυτή τη φορά προκειμένου να εξειδικευτούν αποφάσεις που είχαν ληφθεί το 2019 στην συνάντησή της με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα στον Ιούλιο θα εκδοθεί νέα εγκύκλιος στην οποία θα περιλαμβάνονται σοβαρά θέματα που θα αποσαφηνίζουν την νομοθεσία και δεν θα αποτελούν πλέον εμπόδια στην καθημερινότητα της προσπάθειας της φιλοζωικής κοινότητας για τον περιορισμό της κακοποίησης των ζώων .

Μέσα από τις πολύ σημαντικές εδώ και χρόνια δράσεις της Π.Φ.Π.Ο. έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα ζώα στην χώρα μας και έχουν με την συμβολή της αλλάξει πολλά πράγματα, όμως όσο το Κράτος και οι δομές του δεν χαράσσουν μια εθνική σύγχρονη πολιτική και η Πολιτεία δεν μπαίνει επικεφαλής και όχι ουραγός της προσπάθειας το τοπίο δεν πρόκειται να αλλάξει ριζικά.

Πάγιο αίτημά της Π.Φ.Π.Ο. είναι η δημιουργία Αστυνομίας Ζώων, τύπου Ομάδας Δίας, γεγονός που πραγματικά θα φέρει την ανατροπή στο θέμα της κακοποίησης των ζώων.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το