Σέρρες: Μια αγκαλιά για το σκυλί που εγκατέλειψαν δεμένο, με κλειδωμένο λουκέτο στο λαιμό
Μοιραστείτε το

Επί τουλάχιστον ένα χρόνο βρίσκεται δεμένο στην αυλή ακατοίκητου σπιτιού, με ένα μέτρο αλυσίδα με κλειδωμένο λουκέτο στο λαιμό, ένα θηλυκό ημίαιμο Presa Canario, που εγκατέλειψαν σ΄αυτήν την κατάσταση οι ιδιοκτήτες σπιτιού στην Ασπροβάλτα όταν έφυγαν από εκεί.

Το σκυλί θα είχε πεθάνει αν δεν το φρόντιζαν περιστασιακά οι γείτονες, μέχρι που το πήραν από τον τόπο του μαρτυρίου του εθελοντές από τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών ΦΟΣ.

Κατατέθηκε άμεσα μήνυση από την Ζ. Κοντού, μέλος ΔΣ της ΠΦΠΟ, και της οργάνωσης VETS in ACTION για παθητική κακοποίηση του ζώου στο ΑΤ Ασπροβάλτας και ζητήθηκε οριστική αφαίρεση του από το βασανιστή του.

Οι εθελοντές ζητούν βοήθεια για να φύγει το ζώο από κει και να βρει ένα σπιτικό όπου θα το φροντίζουν και θα το αγαπούν.

Για πληροφορίες, υιοθεσία και φιλοξενία επικοινωνήστε με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών ΦΟΣ που ανέβασε και το σχετικό post στο Facebook.

Πηγή : zoon.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το