Σίτιση αδέσποτων ζώων στο Δήμο Κρωπίας
Μοιραστείτε το

Καθορισμός των πρώτων σημείων σίτισης αδέσποτων ζώων και τοποθέτηση ειδικών ταϊστρών προσφορά της εταιρίας pet city ΑΕΒΕ για την υποστήριξη του Δήμου Κρωπίας.

Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Κρωπίας, Δημητρίου Κιούση, ο Δήμος μας φροντίζει τα αδέσποτα ζώα. Την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 ξεκίνησε η τοποθέτηση ταϊστρών σε σημεία συγκέντρωσης αδέσποτων ζώων με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος υπό την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Αδάμ στο κέντρο της πόλης, στην περιφέρεια της πόλης και σε οικιστικές περιοχές Καρελλά, Κιτσίου. Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 θα τοποθετηθούν και στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Ο Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί θερμά, την εταιρία Pet City Α.Ε.Β.Ε για τη δωρεάν διάθεση των πρώτων ταϊστρών με τροφή. Ο Δήμος μας έχει επίσης εξασφαλίσει την προμήθεια της τροφής για τα αδέσποτα ζώα.

Ευχαριστούμε θερμά και τους δεκάδες φιλόζωους συμπολίτες μας – έλαβαν άδεια μετακίνησης/ σίτισης από το Δήμο μας- που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν στην σίτιση των ζώων και για το γενικότερο ενδιαφέρον τους.

Η δράση για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων συνεχίζεται με περαιτέρω πρωτοβουλίες και ενέργειες το επόμενο διάστημα. Είμαστε όλοι, οι αυτονόητοι προστάτες τους.

Πηγή : kirkinews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το