Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου
Μοιραστείτε το

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου και θέλουμε να γιορτάσουμε τους σκύλους ως μέλη της οικογένειας.

Ο Bamboo είναι μέλος της οικογένειας που τώρα απολαμβάνει τη βάρκα του και την ιδιωτική του λίμνη, να κοιμάται με τους κηδεμόνες του στο κρεβάτι και να τον κακομαθαίνουν.

Ο Bamboo δεν ζούσε πάντα σαν βασιλιάς. Βρέθηκε εγκαταλειμμένος, δεμένος σε ένα δέντρο και παρατημένος να πεθάνει από την πείνα σε ένα δάσος της Αίγινας.

Ευτυχώς τον βρήξαμε έγκαιρα και με τη βοήθεια των υπέροχων ανθρώπων του καταφυγίου της Προστασίας Ζώων Αίγινας και Αγκιστρίου έμαθε ξανά να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Καθώς δεν μπορούσε να βρει σπίτι για πολύ καιρό, το ZSP τον βοήθησε να βρει την οικογένειά του.

Ο Bamboo έχει την ίδια ιστορία με εκατομμύρια σκύλους.

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν έχετε το χρόνο ή τα προσόντα για να έχετε σκύλο, μην πάρετε!

Οι σκύλοι θέλουν πολύ χρόνο, συχνές βόλτες, πολλή καθημερινή εξάσκηση.

Οι σκύλοι αντιδρούν στην ανθρώπινη συμπεριφορά, έτσι εάν ένας σκύλος φαίνεται επιθετικός, δυστυχώς συνήθως είναι αντίδραση σε κάποια ανθρώπινη συμπεριφορά.

Εάν δεν γνωρίζετε, καλέστε έναν καλό εκπαιδευτή και εάν ο σκύλος σας αρρωστήσει, πρέπει να βρείτε τον χρόνο να τον μεταφέρετε άμεσα στον κτηνίατρο.

Οι σκύλοι επίσης στοιχίζουν χρήματα και εάν δεν μπορείτε να καλύψετε τα κτηνιατρικά τους έξοδα, σκεφτείτε διπλά εάν θα πρέπει να πάρετε σκύλο.

Πολύ συχνά άρρωστοι σκύλοι εγκαταλείπονται επειδή οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για κτηνιατρικά έξοδα.

Τσιπάρετε και στειρώστε τον σκύλο σας.

Γίνετε υπεύθυνοι κηδεμόνες σκύλου και αντιμετωπίστε τον σκύλο σας ως μέλος της οικογένειας.

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το