Σκυλιά κατασχέθηκαν σε επιδρομή «παράνομου παζαριού κουταβιών» στο Μπράιτον
Μοιραστείτε το

Πέντε σκυλιά κατασχέθηκαν σε έναν ταξιδιωτικό κόμβο στο Μπράιτον στα πλαίσια έρευνας, σχετικά με ισχυρισμούς για παράνομες πωλήσεις κουταβιών.

Η αστυνομία, οι εμπορικά αρχές και η RSPCA πραγματοποίησαν επιδρομές στον ταξιδιωτικό κόμβο σε τροχόσπιτο στο St Michael’s Way και σε δύο άλλα καταλύματα την Παρασκευή.

Τέσσερα κουτάβια και ένας ενήλικος σκύλος κατασχέθηκαν βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας των καταναλωτών και της καλής μεταχείρισης των ζώων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπράιτον και του Χόουτ δήλωσε ότι στοχεύουν να καταδιώξουν “όποιον εμπλέκεται σε αυτό το παράνομο και τρομακτικό εμπόριο”.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά την «παράνομη πώληση σημαντικού αριθμού κουταβιών στην πόλη», ανέφεραν.

Σύμφωνα με το συμβούλιο, ερευνώνται φερόμενα αδικήματα βάσει του νόμου της Lucy – μια νέα νομοθεσία που θεσπίστηκε τον Απρίλιο, η οποία απαγορεύει την πώληση κουταβιών από τρίτους.

Μετάφραση : Περικλής Τσιούτσιος
Πηγή : bbc.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το