Σκότωσαν άλογο και στον Δήμο Δοξάτου
Μοιραστείτε το

Ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν σε ιδιόκτητο χώρο το απόγευμα της Τρίτης 21 Απριλίου 2020 και σκότωσαν το άλογο με δηλητήριο. Στον χώρο υπάρχουν κάμερες και ο ιδιοκτήτης του ζώου αναζητάει τους δράστες

Μετά τη δολοφονία αλόγων στο Δάτο της Καβάλας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) ακόμη ένα αντίστοιχο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη δράση των δολοφόνων οι οποίοι έβαλαν στόχο τα συγκεκριμένα ζώα.

Αυτήν τη φορά το περιστατικό συνέβη στον Δήμο Δοξάτου της Δράμας, με τον δράστη ή τους δράστες να εισέρχονται σε ιδιόκτητη περιοχή τις απογευματινές ή βραδινές ώρες της Τρίτης 21 Απριλίου 2020 και να σκοτώνουν με κάποιο δηλητήριο το άτυχο ζώο το οποίο βρίσκονταν στον χώρο.

Το περιστατικό κατήγγειλε με ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης του ζώου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στον χώρο υπάρχουν κάμερες και ότι θα κινήσει κάθε διαδικασία μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι.

Πηγή : kavalapost.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το