Σκύλος αγκαλιάζει δημοσιογράφο που επισκέπτεται καταφύγιο
Μοιραστείτε το

Ο δημοσιογράφος επισκέφθηκε το καταφύγιο για να κάνει ρεπορτάζ – Η έκφραση στο πρόσωπο του σκυλάκου τα λέει όλα.

Είναι μια ιστορία για μία φιλία από την πρώτη ματιά. Μία φιλία που δεν χωράει αμφισβήτηση. Αυτή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο.

Ένας δημοσιογράφος επισκέφθηκε ένα καταφύγιο ζώων για να κάνει ρεπορτάζ και δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Ξαφνικά, ένα πολύ ξεχωριστό σκυλάκι τον πλησίασε. Ο ρεπόρτερ δεν είχε κάποια λιχουδιά μαζί του ή κάποιο παιχνίδι, το σκυλάκι απλώς πήγε κατά πάνω του με μοναδικό σκοπό να τον αγκαλιάσει και να τον κάνει να… πλημμυρίσει από αγάπη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά δεν ήξερε τι να σκεφτεί. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που έβλεπε ο ένας τον άλλον. Αυτή η αγκαλιά όμως ήταν τόσο τρυφερή, που τον συγκίνησε. Άρχισε να χαϊδεύει τον σκυλάκο και όσοι αντίκρισαν το μοναδικό σκηνικό άρχισαν να το καταγράφουν.

Καθώς ο δημοσιογράφος έδινε στο σκυλάκι χάδια αγάπης, ενθάρρυνε το παραμελημένο ζώο να κρατήσει το πόδι του ακόμη πιο σφιχτά. Όταν τα άτομα που κατέγραφαν το σκηνικό πλησίασαν για να δουν την έκφραση του προσώπου του, ήταν σαφές από τα μάτια του σκύλου ότι δεν θα άφηνε τον δημοσιογράφο να φύγει.

Είχαν ένα δέσιμο και απλά κανείς δεν μπορούσε να το αρνηθεί. Συμπεριλαμβανομένου του δημοσιογράφου. Έτσι, έκανε το μόνο πράγμα που ήταν κατάλληλο σε μια τέτοια κατάσταση. Υιοθέτησε το γλυκό σκυλάκι, δίνοντάς του ένα σπίτι για πάντα.

Ευτυχώς για εμάς, το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας. Απολαύστε το:

Το βίντεο είναι από τον Ιανουάριο του 2019 αλλά η ιστορία έκανε ξανά την εμφάνισή της στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.

Πηγή : topnews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το