Σοβαρό περιστατικό κακοποίησης
Μοιραστείτε το

Ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά κακοποίησης που έχω δεί κληθηκα να διαχειριστώ σήμερα.

Το πέταξαν ζωντανό μέσα σε πλαστική σακούλα ανάμεσα σε σκουπίδια σε εγκατελειμένη οικία στο Αιγάλεω.

Με αυτήν την φρικτή ζέστη ήταν μέσα σε σακούλα και ψυχορραγούσε ένα πλάσμα 7 κιλά όλο κι όλο!!!

Όποιος είδε αυτό το πλάσμα μόνο σε κλάματα ξεσπούσε!!! Τραγική κατάσταση υγείας!!!

Το πρωί ενημερώθηκα για το συμβάν από κατοίκους τής περιοχής οι οποίοι άκουγαν το κλάμα του ζώου και δεν μπορούσαν να αντιληφθούν από πού έρχεται γιατί δεν είχε την δυνατότητα να μετακινηθεί.

Άμεσα κλήθηκε η άμεση δράση και ο Γιώργος Ινδιάνος, ο οποίος έδρασε αστραπιαία για να μεταφερθεί το ζώο στο νοσοκομείο μαζί με τους κατοίκους τής γειτονιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της άμεσου δράσεως που άνοιγαν τον δρόμο για να φτάσει όσο πιο σύντομα γινόταν η ψυχούλα στο νοσοκομείο και να κρατηθεί στην ζωή!!!

Το ζώο μεταφέρθηκε χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον με θερμοκρασία 41! Για αυτό και τοποθετήθηκαν παγοκυψέλες επάνω του για να πέσει ο πυρετός!

Ποιο ανθρωπόμορφο τέρας, ποιός διαταραγμένος νους είχε στο σπίτι του αυτό το σκυλάκι και το πέταξε κυριολεκτικά σαν σκουπίδι?

Το ζώο είναι γκριφόν λευκού χρώματος, αρσενικό, μεγάλο σε ηλικία. Το αναγνωρίζετε?

Τηλ. 6977706800

Υ.Γ Το ζώο εκτός από την τραγική κατάσταση τής υγείας που ήταν, πετάχτηκε μέσα στην σακούλα στα σκουπίδια που ήταν συγκεντρωμένα μέσα στα ξερόχορτα πάνω από περίφραξη ύψους περίπου δύο μέτρα…. ο καταραμένος ήθελε να του σπάσει και όλα του τα κοκκαλακια?

Το σκυλακι δίνει μάχη για να ζήσει.

Όλγα Γαβάκη

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το