Σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες σε περιοχές του Γκύζη και των Αμπελοκήπων
Μοιραστείτε το

Την υπόσχεσή του πράξη συνεχίζει να κάνει ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος προσφέρει στα αδεσποτάκια με όποιον τρόπο μπορεί. Στις αρχές του μήνα έβαλε τις πρώτες ταΐστρες και ποτίστρες σε διάφορα μέρη της Αθήνας, στα όριά του.

Και τώρα τοποθετήθηκαν και τα πρώτα σπιτάκια σε τρεις γατοαποικίες για να βρίσκουν στέγη και καταφύγιο οι αδέσποτες γατούλες. Τα σπιτάκια αυτά μπήκαν σε 3 σημεία στο Γκύζη και σε 2 στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Δήμος έκανε το καθήκον του και σε αυτό βοήθησαν και οι εθελοντές. Έχουμε όμως και εμείς καθήκον. Να τα προστατεύσουμε και να καταγγείλουμε όσους προσπαθήσουν να τα καταστρέψουν. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και το έχουμε δει σε όλες τις πόλεις της χώρας μας.

Οι δράσεις για τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων φυσικά και θα συνεχιστούν.

Δείτε την ανάρτηση της Σεραφίνας Αβραμίδου, Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, υπεύθυνης για τα ζώα του Δήμου Αθηναίων στη σελίδα της στο Facebook .

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Πηγή : petpet.news


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το