Σπιτικές συνταγές για σκύλους
Μοιραστείτε το

Το βιβλίο «Σπιτικές συνταγές για σκύλους» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (2η έκδοση), ανανεωμένο, με καινούργιες συνταγές, πολλές εκ των οποίων χορτοφαγικές, και όλες εγκεκριμένες από κτηνίατρο.

Το βιβλίο είναι καταχωρημένο στην Βιβλιονέτ, και θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία «ΙΑΝΟΣ», «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» κα. Επίσης διατίθεται και σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία (iwrite.gr κλπ), pet shops και κτηνιατρεία.

Η Μαρία Στογιάννη (θετική εκπαιδεύτρια σκύλων) παρουσιάζει το πρώτο ελληνικό βιβλίο «Σπιτικές συνταγές για σκύλους». Στις 75 σελίδες του βιβλίου θα βρείτε εξαιρετικά οικονομικές, υγιεινές, εύκολες, γρήγορες, και φυσικά νόστιμες συνταγές, εγκεκριμένες από κτηνίατρο. Επίσης, αναφέρονται δοσολογίες για κουταβάκια και για σκυλιά σε εγκυμοσύνη.

Στο 1ο κεφάλαιο θα διαβάσετε συμβουλές και συνταγές, στο 2ο κεφάλαιο τούρτες, στο 3ο κεφάλαιο θα βρείτε λιχουδιές & σνακ, στο 4ο και 5ο κεφάλαιο αναφέρονται (και με φωτογραφίες), οι τροφές και τα φυτά που απαγορεύονται για τα σκυλιά.

Η Μαρία έγραψε αυτό το βιβλίο σε συνεργασία με τον κτηνίατρο Γιάννη Σταματίου, έχοντας σαν σκοπό να βοηθήσει τους κηδεμόνες σκύλων για τον υγιεινότερο, ασφαλέστερο και οικονομικότερο τρόπο διατροφής των αγαπημένων μας σκύλων. Ένα μοναδικό, χρηστικό βιβλίο για όσους αγαπούν την μαγειρική και τους τετράποδους φίλους τους.

Ιδανικό και για δώρο σε ευαισθητοποιημένους κηδεμόνες που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του τι ταΐζουν τα σκυλάκια τους.

Η Μαρία Στογιάννη μιλάει στον 100.6 Fm, εκπομπή “Κουνώντας την ουρά” (27/2/2013), σχετικά με τη διατροφή των σκύλων και το βιβλίο της “Σπιτικές συνταγές για σκύλους”

Πηγή : 4dogs.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το