Στείρωση για γάτες στον δήμο Αιγάλεω
Μοιραστείτε το

Η μέριμνα του δήμου Αιγάλεω για τα ζώα και την πόλη είναι συνεχής με την παροχή των ανάλογων υπηρεσιών διαχείρισης, περισυλλογής και στειρώσεων για τις γάτες. Ο δήμος, μέσω της διεύθυνσης πρασίνου, παράλληλα με τη διατήρηση της σχέσης του με το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ., έχει προχωρήσει στις επιβεβλημένες ενέργειες, τηρώντας τις απαιτούμενες προβλέψεις, για την υγεία των γατών και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά στο τηλέφωνο 210 5312731, για περαιτέρω πληροφορίες..

Ο δήμος υλοποιεί άμεσα το σχετικό ετήσιο πρόγραμμα, συνεχίζοντας την προσπάθεια μας για τα αδέσποτα ζώα που έχει ξεκινήσει, με τη σίτιση, τη φροντίδα αλλά και τις πρωτοβουλίες υιοθεσίας σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Πηγή : aigaleo.gr


Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε ότι ξεκινάει το πρόγραμμα στείρωσης & αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών τραυματισμένων αδέσποτων γατών στον Δήμο του Αιγάλεω.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Γιάννη Γκίκα, καθώς και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μανδραφλή, πού κάνουν πράξη αυτά που διεκδικούσαμε τόσα χρόνια.

Η διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω τις τελευταίες ημέρες διενειμε επιπλέον έναν τόνο ζωοτροφών, αποδεικνύωντας ότι σέβεται και αγαπάει τα αδέσποτα ζώα στηρίζοντας την δράση των εθελοντών & του σωματείου “Οι άγγελοι των δρόμων”.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτά τα πλάσματα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το