Στην μνήμη του Φιλόζωου συμπολίτη μας
Μοιραστείτε το

Στην μνήμη του Φιλόζωου συμπολίτη μας, που αυτοτόνησε εξ αιτίας μιας απαράδεκτης εισαγγελέως

Aνοιχτή επιστολή της ΠΦΠΟ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Για την αυτοκτονία συμπολίτη μας, που η Εισαγγελέας, τον αποκάλεσε, γελοίο, γιατί θρηνούσε για το κατοικίδιό του και αθώωσε τους δολοφόνους του ζώωου.

Διαβάστε το τραγικό και συνάμα αποκαλυπτικό σημείωμα του, πριν αυτοκτονήσει.

Ο θάνατός του πρέπει να γόνει η αρχλη του τέλους, απαράδεκτων συμεριφορών, Δικαστικών Λειτουργών προς φιλόζωους πολίτες κατά την ακροαματική διαδικασία, υποθέσεων κακοποίησης ζώων και όχι μόνο.

Να δικασστούν με βάση τον νόμο και όχι τις δικές τους απαρχαιωμένες αντιλήψεις για τα ζώα.


Προς
Τον Εισαγγελέα του Αρειου Πάγου
κ. Β. Πλιώτα

Θέμα: Αυτοκτονησε συμπολίτης μας λογω απαραδεκτης και αντιθεσμικής συμπεριφοράς και κρίσεων Εισαγγελέως

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα ,

Πιστεύουμε , ότι θα έχετε ενημερωθεί για την αυτοκτονία συμπολίτη μας εξ αιτίας της απαράδεκτης το λιγότερο συμπεριφοράς της Εισαγγελέως σε δίκη για την δηλητηρίαση και θανάτωση του κατοικίδιου του.

Δεν άντεξε την προσβολή της εισαγγελέως και αυτοκτόνησε

Τον αποκάλεσε γελοίο κ Εισαγγελέα γιατί θρηνούσε το θάνατο του ζώου του.

Στο σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει της απευθύνει το λόγο και γράφει :

«Τον χαρακτηρισμό περί γελοιότητας τον επιστρέφω στην εισαγγελέα. Πρέπει να μάθεις πως υπάρχουν άνθρωποι με υπόληψη και τιμή. Οι αλήτες που μου φόλιασαν το σκυλί δικαιώθηκαν».

Λόγια απλά ,σταράτα, τίμια ενός ανθρώπου που λοιδορήθηκε δημόσια από μια μη άξια να φέρει την ιδιότητα του δικαστικού λειτουργού Εισαγγελέα , που χλευάστηκε δημόσια από την ίδια γιατί αγαπούσε το κατοικίδιό του.

Λόγια ενός ανθρώπου που δεν άντεξε την αθώωση των δολοφόνων του σκυλιού του.

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα ,

Με όλο το σεβασμό προς την ιδιότητά Σας ,που πηγάζει και από την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία που είχαμε μαζί Σας πριν ένα χρόνο περίπου ,σας απευθύνουμε ένα ερώτημα ερώτημα αλλά και ένα αίτημα .

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την συγκεκριμένη Εισαγγελέα που οδήγησε με τον λόγο της στην αυτοκτονία έναν άνθρωπο ενώ ταυτόχρονα τραυμάτισε βαθιά την εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς την δικαιοσύνη ιδίως όσον αφορά την αντικειμενικότητα στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων:

Ποιες θα είναι οι κυρώσεις εναντίον της;

Το δε αίτημα που σας απευθύνουμε , είναι να ζητήσετε την δικογραφία για να διαπιστώσετε αν η αθώωση των κατηγορουμένων οφείλεται στην απαράδεκτη ανθρωποκεντρική αντίληψη της Εισαγγελέως και στην περίπτωση αυτή να εκδικαστεί εκ νέου .

Ομως με αφορμή αυτή την τραγική ιστορία θέλουμε να πούμε , ότι είναι σύνηθες φαινόμενο οι Εισαγγελείς αλλά και οι Δικαστές να ειρωνεύονται και να χλευάζουν τους φιλόζωους πολίτες κατά την ακροαματική διαδικασία χρησιμοποιώντας φράσεις άκρως υποτιμητικές και αυτό θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει .

Ο θάνατος αυτού του ανθρώπου ας μην πάει άδικα .Εξέπεμψε ένα δυνατό σήμα που συμπυκνώνεται στην αναγκαιότητα εφαρμογής των νομων και όχι των αντιλήψεων για τα ζώα των δικαστικών λειτουργών .

Όχι άλλη αναλγησία και υποκειμενικά κριτήρια από τους δικαστικούς λειτουργούς στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων.

Ας κρατήσουν για τον εαυτό τους τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις τους και να δικάζουν συμφώνα με τον νόμο .

Τέλος αξιότιμε κ. Εισαγγελέα σας παραθέτουμε δημοσιεύματα για μια δίκη που έγινε προχθές, όπου κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώου ήταν συνταξιούχος Εισαγγελέας , που αθωώθηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και την μαρτυρία της Εντεταλμένης Συμβούλου για τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων . παρά τα πραγματικά περιστατικά που υπήρχαν εναντίον του.

Αθήνα: Αθώωσαν κυνηγό πρώην εισαγγελέα που κακοποιεί σκυλιά στα Πατήσια σε μια δίκη – παρωδία

Πως το δικαστήριο αθώωσε πρώην εισαγγελέα, κατηγορούμενο για κακοποίηση σκυλιών…

Μια επί πλέον υπόθεση που χρήζει της προσοχής και των ενεργειών Σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση επι των ανωτέρω ενώ είμαστε εν αναμονή των ενεργειών Σας.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το