Στο 2020 Comedy Wildlife όλοι έχουν το καλύτερο χιούμορ
Μοιραστείτε το

Τα λεφτά μας δίνουμε για ένα 2020 Comedy Wildlife τανγκό. Ο γνωστός και πάρα πολύ αστείος διαγωνισμός φωτογραφίας επέστρεψε τη στιγμή που τον χρειαζόμασταν.

Κάθε χρόνο, φωτογράφοι απ’ όλο τον κόσμο τσακώνουν με τους φακούς τους, ζώα σε ιδανικές πόζες για τραγελαφικά memes. Καμηλοπαρδάλεις, χελώνες, μαϊμούδες, σκίουροι, αρκούδες, ελέφαντες, ιπποπόταμοι, λιοντάρια και τόσα άλλα στο άγριο έξω, αποδεικνύουν πάντα ότι έχουν το καλύτερο χιούμορ απ’ όλους μας. Και παράλληλα, αυτή η φωτοδιαδικασία είναι και μία ωραία υπενθύμιση πως ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι σ’ αυτό το σύμπαν που βασανίζουμε ανελέητα.

“Εχουμε ενθουσιαστεί από το υψηλό επίπεδο των φωτογραφιών και τον τεράστιο αριθμό των συμμετεχόντων. Δεν έχουμε λάβει ποτέ τόσες πολλές και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 22 Οκτωβρίου” ανακοίνωσαν οι διοργανωτές Tom Sullam και Paul Joynson-Hicks.
Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, φέτος είναι σίγουρα μία από τις πιο πετυχημένες χρονιές και αν ακούς κάτι τρανταχτά γέλια στο βάθος, είναι τα δικά μας.

Ας ξεκινήσει η ψυχοθεραπεία με κάποιους από τους πιο αγαπημένους μας πρωταγωνιστές.

*Αν δε σου έφτασαν αυτές (πολύ λογικό), δες όλες τις συμμετοχές στο επίσημο site του 2020 Comedy Wildlife.

Πηγή : joinradio.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το