Συλλέκτριας στο Σταυρό θεσ/νίκης ... συνέχεια
Μοιραστείτε το

Ακόμη δεν προλάβαμε καλά-καλά, να διευθετήσουμε τα 16 ζώα της συλλέκτριας στο Σταυρό θεσ/νίκης, τα οποία βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ η ίδια μόλις αφέθηκε ελεύθερη, από το αυτόφωρο, που της έγινε για κακοποίηση ζώων, στις 6 Ιουνίου, επιδόθηκε και πάλι στην αρρωστημένη της ενασχόληση!

Σήμερα μάλιστα οπλισμένη με περίσσιο θράσος, πήγε έξω από το σπίτι των εθελοντών που την κατήγγειλαν, στην αστυνομία, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους, μπροστά σε αρκετούς περίοικους, ενώ κλήθηκε το Α.Τ. Ασπροβάλτας για να την απομακρύνει!!

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς εντοπίστηκαν σήμερα, άλλα δύο ζώα που είχαν εν τω μεταξύ περιέλθει παρανόμως στην κατοχή της συλλέκτριας, ένα θηλυκό κουταβάκι, που έκρυβε επιμελώς σε ένα καλάθι ποδηλάτου και ένα ακόμη ενήλικο αρσενικό Setter, που αλυσόδεσε, χωρίς φαγητό και νερό στον άθλιο χώρο της!

Κατόπιν και αυτών των σημερινών εξελίξεων σχηματίστηκε εκ νέου δικογραφία εις βάρος της, ενώ αυτή τη στιγμή αναζητείται από τους αστυνομικούς, προκειμένου να συλληφθεί και πάλι, με τη διαδικασία του αυτοφώρου!

Ελπίζουμε ο εισαγγελέας, που θα επιληφθεί αυτή τη φορά της νέας δικογραφίας, να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και της παθογένειας αυτής της γυναίκας, ώστε να δικαστεί άμεσα και να απαγορευτεί να πάρει στην κατοχή της άλλο ζώο!

Εμείς πάντως μαζεύοντας σήμερα για άλλη μία φορά τις δυνάμεις μας, διασώσαμε (με τη βοήθεια του εξαιρετικού συμβασιούχου υπαλλήλου του δήμου Βόλβης Γιώργου Γ. πού ήρθε άμεσα με το όχημα του δήμου να συνδράμει) και τα δύο τελευταία θύματα της συλλέκτριας αλλά και τα 4 θεονήστικα γατάκια που βρήκαμε εκεί στον ίδιο χώρο!

Βρίσκονται πλέον σε ασφαλές μέρος, όπου θα δεχτούν την ανάλογη περιποίηση και φροντίδα που τους αρμόζει!

Κλείνοντας, σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό, από όλα όσα ζήσαμε σήμερα και ευχόμαστε ένα καλύτερο και πιο χαρούμενο αύριο για όλους ….

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το