Συνεδριάζει την Δευτέρα με τηλεδιάσκεψη το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου
Μοιραστείτε το

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, θα γίνει την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ., σε διαδικτυακή πλατφόρμα με σύνδεσμο σύνδεσης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  • Ενέργειες και προτάσεις για αδέσποτα ζώα συντροφιάς
  • Ενημερώσεις για τρέχοντα ζητήματα (α.οικονομικό αντίκτυπο πανδημίας στην Κοινότητα Μεσολογγίου, β. Νέα δεδομένα για την περιοχή με το προς ψήφιση περιβαλλοντικό νομοσχέδιο)
  • Αίτηση υπ’αριθμ. 7116/27-04-2020 για αφαίρεση δέντρου εντός αστικού ιστού λόγω όχλησης σε σωληνώσεις, πεζοδρόμιο.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου θα συνεδριάσει με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα λόγω πανδημίας-κορονοϊου (εγκύκλιος 18318/13-03-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών). Στην πλατφόρμα μπορεί να συνδεθεί ο οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί να παρακολουθήσει την συνεδρίαση, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο και ακολουθώντας τα απλά βήματα για την σύνδεση.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο. Είναι η δεύτερη φορά που η συνεδρίαση γίνεται με τηλεδιάσκεψη.

Η πλατφόρμα ΕΔΩ

Πηγή : agriniopress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το