Συνεχίζετε σε καθημερινή βάση η σίτιση των αδέσποτα από το ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ
Μοιραστείτε το

Παρά την βροχή και τις αντίξοες συνθήκες τού καιρού συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση και ταΐζουμε κανονικά τα αδέσποτα σκυλάκια και γάτες από το ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ και δίνουμε καθημερινά την μάχη μάς να σιτίζουμε και να περιθάλπτουμε εκατοντάδες αδεσποτάκια σε όσα περισσότερα σημεία μπορούμε με τα συνεργεία τού ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ τούς εθελοντές μάς και εμείς οι ίδιοι για να μην μένουν νηστικά λόγου τις πανδημίας.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα περάσαμε από όλα τα χωριά και γειτονιές τις Νέας κρήνης, φοίνικα, Ανδριανουπόλεος, παλατάκι, Κοδρα, Αρεστού, Νεκροταφεία Καλαμαριάς, Θέρμη, Πλαγιαρι, ρύσιο, καρδια, Τριάδι, σχολαρι, τριλοφο, Αγία Παρασκευή, ταγαραδες, βασιλικά, Ραιδεστό, Περαία, Μπαξέ, Αγία Τριάδα, Μηχανιώνα, Κερασιά, Αγγελοχωρι, Επανομή, μεσιμερι των δήμων Καλαμαριάς, Θερμαϊκού, Θέρμης.

Επίσης δώσαμε τροφές και κονσέρβες σε φιλοζωικά σωματεία και μεμονωμένους φιλόζωους για να βοηθήσουν και αυτοί στην όλοι μάς προσπάθεια πού κάνουμε και τούς ευχαριστώ από καρδιάς.

Θα συνεχίσουμε με όλες μάς τις δυνάμεις μέχρι όσο χρειαστεί να προσφέρουμε σε αυτές τις ψυχούλες που αξίζουν μια καλύτερη ζωή!!!

Αντωνης Ζαβερκος

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το