Σφαγμένα ζώα, κέρατα και κουφάρια σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη
Μοιραστείτε το

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε κατοίκους της συνοικίας της Θεοτόκου στην περιοχή «αμπέλια της Καΐρ» στον Αγ. Ιωάννη Πρόδρομο η ύπαρξη κουφαριών από νεκρά ζώα κυρίως κατσίκια σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη.

Όπως κατήγγειλαν χθες στην «δημοκρατική» στον δρόμο απέναντι από το Σκλαβενίτη στην Επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας, υπάρχουν σφαγμένα κρεμασμένα κατσίκια ή ριγμένα στο δάπεδο και στοιβαγμένα δίπλα σε κέρατα.

Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία καθώς πιθανολόγησε ότι πρόκειται για τοποθεσία που διενεργούνται τελετές μαύρης μαγείας διότι βρήκε στο σημείο ξύλο που θυμίζει «βωμό» αλλά επειδή δεν βρέθηκε αίμα οι αστυνομικοί την παρέπεμψαν σε κτηνίατρο του δημοσίου που ενημέρωσε με την σειρά της ότι είναι αναρμόδια.

Οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους δεν αποκλείουν να πρόκειται για κλεμμένα ζώα τα οποία σφάζονται στο σημείο που είναι αφύλακτο ενώ τονίζουν ότι το περιβάλλον πέριξ του σημείου αποτελεί εστία μόλυνσης.

Πηγή : dimokratiki.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το